Услуги
Начало | За нас | Услуги ...

За нас

Услуги


Предпроектни проучвателни дейности

Още при първият контакт с Възложителя Архитектурно студио BAUHAUS предлага детайлно изследване на проектните дейности с цел, достигане на максимална инвестиционна ефективност на проекта. Изготвяйки завършен предпроектен анализ съдържащ реални параметри за строителната ефективност на проекта,НИЕ осигуряваме на Клиентите си правилен подход при избор на инвестиционно начинание.

 

Градоустройствено планиране

Архитектурно студио BAUHAUS предлага екип от професионалисти осигуряващ висококачествено градоустройствено планиране. Смятаме че то е от фундаментално значение за развитието на целият проект и неговата оптимална адаптация в градската среда.

 

Архитектура

Архитектурните ни проекти предлагат висококачествено професионално отношение и завършеност дори и в най дребният детайл.Така ние осигуряване на клиента си един изключителен и неповторим продукт със заложени в него високи технологии водещи до силно присъствие в съвременната архитектура.

 

Авторски контрол

С изготвянето и предаването на проектната документация, ние извършваме и пълен контрол и върху изпълнението й до завършването на обекта.

 

Инвеститорски контрол

Архитектурно студио BAUHAUS предлага на своите клиенти извършването на инвеститорски контрол, като основна цел, която си поставяме е правилният избор на главен изпълнител, подизпълнители и доставчици.Съблюдаваме правилното изпълнение на проектната документация съобразена с тръжната документация в рамките на определения бюджет.

 

3D Визуализации, презентации

Екипът на Архитектурно студио BAUHAUS предлага богата гама от професионални художествени похвати за реалистично представяне на своите проекти, като CAD изчертаване, Тримерни визуализации, Макетиране, Фотомонтажи, Апликации, Реалистични анимации и Мултимедийно представяне.